Jeg brænder for, at gøre en forskel for mennesker. Målet er at hjælpe den enkelte til mere ro, nærvær, overskud og balance og dermed forandre vores kultur. Sang er et kraftfuldt værktøj, som vore forfædre benyttede, men som  vi i den vestlige verden har glemt at benytte. Det vil jeg gerne ændre.

Mit arbejde tager udgangspunkt i 2 metoder

  1. hvad sker der, når jeg synger for at skabe ro, balance og glæde hos mennesker
  2. hvad sker der, når den enkelte selv bruger lyd, stemme og sang

Jeg arbejder derfor med mennesker, der er modige og parate til at bruge anderledes, kreative metoder for at opnå resultater.

Formålet er at

  • hjælpe den enkelte til at minimere stress
  • styrke grupperelationer
  • forbedre arbejdsmiljøer.

Stress smitter og er ikke den enkeltes problem, men en udfordring, vi må løse i fællesskab. Desuden gør stress det mere vanskeligt at blive rask i forbindelse med sygdom. Derfor giver det god mening – ikke blot for den enkelte, men også for virksomhedens bundlinje og for os som samfund at finde små aktive værktøjer, der kan anvendes i løbet af hverdagen.

Med min faglige baggrund baggrund som sangterapeut, stresscoach og sanger er jeg et kommunikativt og åbent, empatisk menneske. Desuden har jeg i en årrække arbejdet som personalekonsulent hos et search bureau. Mennesker og trivsel har altid været vigtigt for mig.

Min overbevisning er, at vi, ligesom i Tyskland, bør få sang ind på offentlige hospitaler, både hvor der synges til og med patienterne og få genindført morgensang på arbejdspladser.

“Det handler ikke om, hvordan det lyder, når du synger. Det handler om, hvad lyd, stemme og sang gør godt for dig”.
Citat: Anne Ryom

Du kan se mere om mig på LinkedIn. Du er mere end velkommen til at connecte med mig. Send mig gerne et par ord i din anmodning:-)