Jeg brænder for, at gøre en forskel for mennesker

Som barn drømte jeg om at hjælpe min mor til at blive rask, eller i hvertfald til at få det bedre (hun var syg med narkolepsi/sovesyge). Jeg levede i konstant angst for, hvornår hun døde og ønskede brændende at jeg kunne finde et mirakelmiddel. Faktisk var det min mor, der opdagede mit talent for sang og sendte mig afsted til sangtræning og kor.

I dag er jeg klar over, at netop sang har en naturlig helende effekt på både krop og på sind, der hjælper til at vi som mennesker får mere balance og større overskud i vanskelige perioder. Sang har fantastiske effekter på helbredet. Så hvorfor ikke bruge det? Jeg har fundet mit mirakelmiddel.

I dag er mit mål er at hjælpe mennesker til at få mere ro, nærvær, overskud og balance i livet. Så de derved får større sundhed i både krop og sind.

Mit arbejde tager udgangspunkt i 2  ting

   1. hvad sker der, når jeg synger for at skabe ro, balance og glæde hos mennesker?
   2. hvad sker der, når den enkelte selv bruger lyd, stemme og sang?

Jeg arbejder med mennesker, der er modige, nysgerrige og parate til at bruge anderledes, kreative metoder for at opnå forandring.

Formålet er at

   • hjælpe den enkelte til at minimere stress
   • styrke grupperelationer
   • forbedre arbejdsmiljøer.

Stress smitter og er en udfordring vi må løse i fællesskab. Desuden gør stress det mere vanskeligt at blive rask i forbindelse med sygdom. Derfor giver det god mening – ikke blot for den enkelte, men også for virksomhedens bundlinje og for os som samfund at finde små aktive værktøjer, der kan anvendes i løbet af hverdagen til at være på forkant med stress.

Med min faglige baggrund som sanger, sangterapeut og stresscoach er jeg et kommunikativt og åbent, empatisk menneske.

Min overbevisning er, at vi, ligesom i Tyskland, bør få sang ind på offentlige hospitaler, både hvor der synges til og med patienterne og få genindført morgensang på arbejdspladser.

“Det handler ikke om, hvordan det lyder, når du synger. Det handler om, hvad lyd, stemme og sang gør godt for dig”.
Citat: Anne Ryom

Du kan se mere om mig på LinkedIn. Du er mere end velkommen til at connecte med mig. Send mig gerne et par ord i din anmodning :-)