1-1 – sangterapi

“Når jeg bruger værktøjerne, du har givet mig, føler jeg mig groundet og føler at jeg er et helt menneske. Det er da det, at man skal kunne som menneske. Jeg har snakket med psykologer og alle mulige mennesker og det har været både rart og godt. Men selve det at udføre en kreativ øvelse som hjælper –  det er imponerende. Det er virkelig mærkeligt hvor stor en betydning sangen har, og hvor stor forskel det gør at lære at trække vejret ordentligt!”
Marlene Bjerregaard, Leder af vuggestue

”Jeg har lidt stærkt af stress og depression. Men allerede første gang Anne sang og spillede på syngeskålene, fik det mig til at slappe helt af. Jeg tror ikke jeg har været så afslappet i de sidste 10 år. Jeg kan mærke, hvordan det fysisk og psykisk får min krop og mit sind til at komme mere i balance”.
Heidi Mogensen


Jeg har taget et 1-1 forløb hos Anne for at træne min stemme og blive bedre til at brænde igennem, når jeg taler til større forsamlinger. Jeg er yderst tilfreds med forløbet, som foruden stemmetræning indeholdt både meditation og – vigtigst af alt – masser af sang. Man flyver en lille smule over jorden hver gang man har været hos Anne, og min performance er blevet væsentligt bedre med de redskaber jeg har lært. Jeg giver Anne mine allerbedste anbefalinger.
Maria Klinke, chefkonsulent, Matzau Erhvervspsykologer

For at forebygge stress har jeg fået bevidsthed om, hvordan jeg skal lytte til kroppen og sørge for at få det mentale med f.eks. ved afspænding eller ved at synge en sang!

Mette Mikkelsen, Salgschef 

Min koncentration på at huske at trække vejret er kommet som ”små drys” af mere nærvær og på at jeg både er opmærksom indad til som udad til. Det kommer til at kunne give mig rigtig meget –  specielt i mødesituationer.

Vibeke Rømer, Udviklingskonsulent

Nærværsøvelserne og sangen har gjort at jeg er blevet bedre til at lytte til mig selv. Det har også gjort, at jeg er blevet bedre til ”at sige fra”! Ved at have fået fokus på det, så har jeg flere Yes-oplevelser, hvor jeg mærker den positive energi og glæden ved at lytte til sig selv!

Mejbritt Ræbild, Medejer af Helsebriksen


Workshop – Musical Storytelling

“Jeg oplevede Anne med Musical Storytelling på Vilvorde Kursuscenter. Foruden Annes nærværende person, var det tydeligt, hvordan at både historie, lyd og sang skaber trivsel og afbalancering hos tilhøreren. Det er lige som om at Annes stemme blidt smyger sig om én – både med historie og sang. Herudover er min oplevelse, at musical storytelling kan anvendes til at anskue en problemstilling udefra og giver mulighed for en anderledes kreativ tilgang fra en selv – en tilgang man ikke havde åbnet op for før stemme og lyd kom i spil. På den måde byder man ind med noget andet i eksempelvis et samarbejde om en løsningsmodel, end det man havde kunnet bidrage med forinden. Berigende og absolut anbefalelsesværdigt.”
Ida Jørgensen, direktør, Vilvorde Kursuscenter

 

“1000 tak for din seanse med musical storytelling og humming. Du kan noget ganske særligt med din stemme.
Som kræftpatient kan det være utroligt svært at få både krop og sind til at falde til ro. Selv om jeg på Rigshospitalet har lært om både mindfulness og åndedrætsterapi, så må jeg sige at din tilgang var det absolut mest virkningsfulde jeg har oplevet endnu. Det var virkeligt afspændende på et dybt, dybt plan. Normalt kan jeg have svært ved at sove pga min behandling, men efter at have været hos dig, kunne jeg sove og være i ro flere dage efter.
Det syntes jeg bare, at du skulle vide.”
Christina Sommerdal, tidligere kræftpatient

“Din historie var nærværende om det dilemma, der kan være mellem privat- og arbejdsliv og det understøttede du på fineste vis med dine sange. Virkelig unikt.”
Ravinder Kaur-Pedersen, bibliotekschef, Ballerup Bibliotek

 

“Anne var hos Københavns Yoga, hvor hun optrådte med musical storytelling og workshop. Anne har en særlig evne til at “ramme sine tilhørere” gennem historie og sang. Hendes stemme går rent ind i hjertet og skaber en dyb afspænding i krop og sind.

Under workshoppen guidede Anne på sikker vis deltagerne til at bruge deres egen stemme. Alle var enige om, at de havde fået en unik oplevelse og samtidig brugbare værktøjer til egen praksis i at finde balance og afspænding. Jeg kan på det varmeste anbefale Anne og jeg har allerede sikret mig, at hun snart besøger Københavns Yoga igen.”
Jørn Nørtoft, Leder og Indehaver af Københavns Yoga

 

”Jeg var ret skeptisk til at starte med, for min hjerne er ret firkantet – og så er musikalsk storytelling meget udfordrende. Jeg må dog indrømme, at Annes flotte stemme fik rørt noget i mig, som normalt ikke kan nås – og det i sig selv var en stor øjenåbner. Jeg nød hele sessionen og kom i kontakt med mig selv på en helt ny og dybere måde”
Winnie Linnet, mor til kræftramt barn

 

Workshops – Udviklingsforløb

”Anne er en yderst kompetent mentor som i den grad er inspirerende og samtidig forstår at skabe tryghed for deltagerne. Anne fungerede som mentor for mellemlederne på Søvangsgården igennem ½ år. Jeg kunne efter få gange konstatere, at deltagerne kom i bedre balance og at de formåede at vise større nærvær og opmærksomhed på deres egne teams. Desuden oplevede jeg, at deltagerne blev bedre til selv at tage ansvar for deres egen og kollegernes trivsel, ligesom at konflikter blev håndteret mere afbalanceret.”
Helle Lindsel, Forstander, Den Selvejende inst. Søvangsgården

 

Anne er god til at tænke ud af boksen og give sine deltagere en anderledes oplevelse. Som deltager udfordres du til at give slip på de sædvanlige barrierer på en sjov måde med musik og humor. Anne har nogle gode pointer, som giver stof til eftertanke.
Peter Laursen, Projektchef, Hofor A/S

 

My group requested that Anne facilitate a workshop. Her engaging, creative and reflective methods were a great success: in 15 years within the oil and gas industry I’ve never had a facilitator smoothly lead a group so far out of their comfort zones towards a combined goal, or be so thoroughly engaged. Well done, I look forward to any future opportunity to have you lead another session!
Christian Noll, Project Geological Advisor, Maersk Oil

 

“Brug stemmen bedre” var inspirerende og gav os gode fif til at passe på vores stemme, så den kan holde til undervisning. Anne er energigivende og god til at få alle med.
Kirsten Holme, Farmaceut, project manager, Pharmakon


”Jeg vil gerne takke dig for workshoppen ”Kend din Stemmes Kraft” inde på UCC skolen i Hillerød. Det hjalp mig rigtig meget, idet jeg virkelig blev bevidst om at bruge min vejrtrækning rigtigt. Hver dag øver jeg mig, og jeg kan virkelig mærke en forandring!”
Karin Frederiksen, psykomotorikstud., UCC Hillerød

 

”Workshoppen ”Stemmens Kraft” gav mig indblik i min krop og stemme (og ikke mindst samspillet imellem de to) som vigtige ”hovedroller” i forhold til alt præsentationsrelateret arbejde. Jeg har fået nogle meget konkrete værktøjer til at styre nervøsitet og præstationsangst. Anne, du er en meget dygtig, spændende og inspirerende coach!”
Cecilia Vinkel, koordinator hos Nokia