På denne side har jeg samlet gratis smagsprøver til dig. Her får du videoer, hvor jeg synger til dig for at du kan få en afspænding og genskabe balance og sundhed i krop og sind. Og også videoer med idéer til, hvordan du selv kommer i gang med at bruge din stemme. Formålet er at hjælpe dig til balance, velvære og harmoni i din krop og dit sind.

På min facebookside https://www.facebook.com/AnneRyom

får du små videoer, artikler m.v. op, omkring emnet “Stemmens Kraft” og “Sang og Sundhed”. Du skal være velkommen til at følge mig der.

–o0o–

Nedenfor følger 3 film, som du med fordel kan se og lytte til umiddelbart efter hinanden. Herved får du en mini-afbalancering  af hele din krop ligesom det virker afspændende på dit sind. Videoerne varer henholdsvis 3:12 min., 5:01 min. og 4:15 min.

På naturfilmen “Summerday”, har jeg valgt at bruge guitaren som instrument. I forhold til at skabe balance i krop og sind er det vigtigt at skabe et roligt og simpelt element både rent musikalsk, men også rent tekstmæssigt. Du kan med fordel i første omgang lade billederne og sangen fortælle dig historien, for dernæst at lukke øjnene og bare observere dit åndedræt, mens dit eget sind efterfølgende skaber dine billeder (3:30 min.).

På denne naturfilm med stilbilleder, har jeg valgt at bruge intuitiv sang og streng-instrumentet Monolina. Monolinaen har en evne til at skabe en blid vibration i kroppen. Forestil dig at lyden og sangen og farverne fra naturbillederne går ind og renser din krop (2:40 min.).

 Et af de stærkeste steder at genfinde sin indre balance og styrke er i naturen. På denne film har jeg kombineret smukke naturbilleder med tibetanske syngeskåle og sang. Du får den mest optimale effekt ved at lytte med høretelefoner (3:03 min.).

Hjertesang – en 3 minutters video med billeder, sang og monolina som jeg har komponeret for at hjælpe dig til balance og trivsel i krop og sind.

Kom i gang med meditation og afspænding af din krop ved at bruge din stemme til at skabe lydbølger i din krop. Her får du en lille guide til, hvordan du gør (2:02 min.).

 

VoiceArt Meditation er når vi kombinerer lyd/sang med kunst. På denne meditation skal du visuelt forsøge at tage farverne ind i din krop og dernæst lade min lyd lægge sig i din krop, der hvor du har behov for afspænding lige nu og her (6:26 min.).

 

På denne video kan du opleve intuitiv hjertesang med en Monocord. Lad lydbølgerne strømme ind og afspænde din krop (2:40 min.).