Nyheder, træningsvideoer m.m. lige i din indbakke

Skal jeg hjælpe dig i gang med Sang & Sundhed? Så tilmeld dig mit nyhedsbrev ved at klikke her! Så får du indenfor få dage videoer og en lydfil i din indbakke, der hjælper dig i gang på ganske få minutter. Der er nul spam i mine nyhedsbreve. Til gengæld kan du forvente information om sang og sundhed, øvelser du kan bruge i din dagligdag og tilbud på kurser m.m. Du kan selvfølgelig afmelde dig til hver en tid.

YouTube

Gratis lydbade finder du på min YouTube kanal. Forskning viser, at 40 sekunders opmærksomhed på f.eks. en blomstereng sænker vores stressniveau markant og ved gentagning et par gange om dagen, øger det samtidigt vores overskud og evnen til at fokusere. Derfor er filmene på YouTube både med beroligende billeder OG med vibrationer, der afspænder dig i krop og sind. Du finder YouTube kanalen ved at klikke her! Husk at abonnere. Så får du automatisk besked, når jeg lægger nyt materiale op.

Facebook

Du kan like min facebookside ved at klikke her! Det er her du kan opleve mig live med små humming sessioner, sing along. Det er også her, du kan hjælpe mig ved at være en livline i min sangskrivning. Ind imellem når jeg “er kørt fast” spiller jeg en del af sangen og bér om hjælp fra din livserfaring. Jeg er dybt taknemmelig for de mennesker, der vælger at dele og støtte mig her.