Er du en travl karrierekvinde, der forsøger at få arbejde og privatliv, til at gå op i en højere enhed? Har du oplevet at være havnet i stressspiral og vil forhindre at det sker igen? Eller måske er du udfordret i din hverdag pga sygdom – enten hos dig selv eller en pårørende.

Hvis du kan genkende dig selv i en af ovennævnte beskrivelser, så er Annes Univers for dig.

Om Annes Univers

Babyer og små børn bruger det helt naturligt. Stammefolk har brugt det gennem årtusinder. I Tyskland bruger de det på mange offentlige hospitaler – nemlig lyd, stemme og sang.

Hvorfor? Fordi sang bl.a. virker beroligende, aflaster nervesystemet og giver dig kontakt til din krop og et dybt afspændt åndedræt. Oveni de fysiologiske ting, der sker i din krop ved at bruge stemme og sang, så har det også den fantastiske effekt, at det løfter dit humør og modvirker stress og angst.

I Annes Univers hjælper, motiverer og skubber  jeg dig kærligt. Du får lydfiler og optagelser, hvor jeg synger til dig og din krop og du får adgang til videoer og lydfiler, hvor du selv deltager aktivt med din lyd, stemme og sang. Husk på, det handler ikke om, hvordan det lyder. Det handler om, hvad lyd, stemme og sang gør godt for dig.

Forskning har vist at sang kan

 • smertelindre og styrke dit immunforsvar
 • frisætte spændinger i både krop og sind
 • styrke dit åndedræt og lungerne
 • minimere stress og angst
 • øge livskraften og livsglæden

 

“Jeg tænker tit på, hvor heldig jeg var at møde dig på Slettestrand til Tidslernes selvhjælpskursus. Så mange kunne blive godt hjulpet på kærlig vis af dig. Jeg bruger også dine lydbade og det har helt afgjort en positiv effekt på hele mit system”.
Grethe Michaelsen, medlem af Annes Univers

Indholdet i Annes Univers

I Annes Univers får du adgang til forskellige lydfiler og træningsvideoer. Det hele kan du downloade og bruge igen og igen, hvor og hvornår det passer dig. Øvelserne varierer fra 2 minutter til op til 40 minutter. Derfor kan du altid finde noget, der passer til dig og dine behov. Indholdet i universet er bygget op omkring

 • Humming og Meditation – nynne på én og samme tone
 • Lydbade – hvor jeg synger intuitivt til dig for at aflaste dit nervesystem og få dig ned i gear
 • Sing Along – sange du kan synge med på, så du frisætter de dejlige endorfiner (glædeshormoner)
 • Hjertesange – sange jeg har komponeret for at give dig ro og genskabe balance
 • Bonus – åndedræts-, visualiserings- og energiøvelser
 • Forskning – materiale jeg finder omkring Sang og Sundhed

Flere medlemmer i universet fortæller, at de bruger lydbade mellem 2 møder for at ”rense” hjernen, når de sidder på vej hjem i bussen efter job, eller lige inden de skal sove. Du finder et eksempel på et lydbad ved at klikke her.

Nogle fortæller at humming har stor effekt ift deres sygdom og at de oplever mærkbar positiv effekt af at igangsætte sunde vibrationer i kroppen.

Andre fortæller, at hjertesangene ”rammer dem i hjertet” og ligesom viser dem vej i en hektisk hverdag. Du kan lytte til hjertesangen ”Summerday”, hvis du klikker her

Vi er forskellige som mennesker, og derfor er det også forskelligt, hvad der virker bedst for os.

I Annes Univers, kan du logge ind og tage en power pause lige præcis, når du har behov og tid til det. Og hører du til én af dem, der ikke bryder dig om at synge sammen med andre, ja, så kan du nu synge hjemme i din stue – bare dig og mig:-)

Endelig får du adgang til en eksklusiv lukket facebookgruppe. Her kan du sparre med andre medlemmer, søge støtte og motivation. Det er også her, at jeg går live 1 x om måneden med f.eks. humming, fællessang eller endda med en hjertesangskoncert.

Pris og dit udbytte

Er du tilmeldt mit nyhedsbrev? Så kan du komme med i Annes Univers for bare kr. 49,00 den første måned. De efterfølgende måneder er prisen kr. 99,00.

Al materialet i Annes Univers kan du downloade og bruge igen og igen, hvor og hvornår det passer dig.

Hver måned udskifter jeg noget af indholdet i universet. D.v.s. at du hver måned får adgang til nyt materiale i form af humming, lydbad, sange eller andet.

I den eksklusive lukkede facebookgruppe kan du møde mig live 1 x om måneden. Her guider jeg dig og inspirerer dig til at få Sang og Sundhed ind i din hverdag.

Er universet ikke for dig, så kan du selvfølgelig melde dig ud til hver en tid.

Er du parat til at tage det første skridt mod en hverdag med mere ro, større overskud og syngende sunde celler? Så kom med i Annes Univers.

Det praktiske

Så snart din betaling er modtaget, får du en mail med din adgangskode og link til Annes Univers. Det er vigtigt, at du gemmer din adgangskode. Med den kan du logge på, hvor og hvornår det passer dig.

Materialet i Annes Univers skiftes løbende ud, så der er aldrig 2 måneder, der er ens. Når vi kommer til en ny måned, modtager du en mail fra mig om, at det nye materiale er klar.

Hver måned får du også en mail om det tidspunkt, hvor jeg går live i den eksklusive facebookgruppe. Tidspunkterne for live sessionerne varierer for at flest muligt skal have mulighed for at deltage. Har du ikke mulighed for at deltage eller er du ikke medlem af Facebook, så fortvivl ikke J Efterfølgende kan du se eller gense live-optagelsen i Annes Univers.

Hvis du kan mærke, at Annes Univers er det rigtige for dig, så vil jeg glæde mig til at byde dig velkommen. Jeg håber, vi ses!

Har du været længerevarende stressramt eller i et alvorligt sygdomsforløb? Så kan du også have glæde af det 7 ugers onlineforløb ”Styrk din Livskraft på bare 7 uger”. Det er et intensivt træningsforløb, med humming, åndedrætsøvelser, sang og lydbade samt små øvelser til, hvordan du holder dig fri af stress og angst. Du finder mere info ved at klikke her!