Sådan får du mere ro, større overskud og glæde i din hverdag

Drømmer du om, at få en mere rolig hverdag, hvor der er plads til ro, nærvær og livsglæde? Hvis “ja”, så er du ikke alene. Hvert år kontakter 500.000 danskere deres læge med symptomer på stress. Endnu har forskere ikke knækket stresskurven. Derfor er det dobbelt vigtigt, at du selv tager ansvar for at passe på dig!

Uanset om du er presset i din hverdag p.g.a. arbejdsrelateret, livsstilsrelateret eller sygdomsrelateret stress, så er der en enkel og virkningsfuld metode, hvorved du kan “tage iltmasken på”, så du får større velvære og balance i din hverdag.

Om metoden i Annes Univers

Babyer og små børn bruger det helt naturligt. Stammefolk har brugt det gennem årtusinder. I Tyskland bruger de det på mange offentlige syngesygehuse – nemlig lyd, stemme og sang.

Hvorfor? Fordi sang bl.a. virker beroligende, aflaster nervesystemet og giver dig kontakt til din krop og et dybt afspændt åndedræt. Oveni de fysiologiske ting, der sker i din krop ved at bruge stemme og sang, så har det også den fantastiske effekt, at det løfter dit humør og modvirker stress og angst.

I Annes Univers hjælper, motiverer og skubber  jeg dig kærligt. Du får adgang til Mp3-filer, hvor jeg synger til dig og din krop for at give dig ro. Du får træningsvideoer, hvor jeg lærer dig små aktive øvelser, som du nemt kan integrere i din hverdag for at få mere energi og større velvære. Husk på, det handler ikke om, hvordan det lyder. Det handler om, hvad lyd, stemme og sang gør godt for dig.

Forskning har vist at sang kan

 • smertelindre og styrke dit immunforsvar
 • frisætte spændinger i både krop og sind
 • styrke dit åndedræt og lungerne
 • minimere stress og angst
 • øge livskraften og livsglæden

“Jeg tænker tit på, hvor heldig jeg var at møde dig på Slettestrand til Tidslernes selvhjælpskursus. Så mange kunne blive godt hjulpet på kærlig vis af dig. Jeg bruger også dine lydbade og det har helt afgjort en positiv effekt på hele mit system”.
Grethe Michaelsen, medlem af Annes Univers

Indholdet i Annes Univers

Alle lydfiler og videoer i Annes Univers kan du downloade og bruge igen og igen, hvor og hvornår det passer dig. Øvelserne varierer fra 2 minutter til op til 40 minutter. Derfor kan du altid finde noget, der passer til dig og dine behov. Indholdet i universet er bygget op omkring

 • Humming og Meditation – nynne på én og samme tone (en form for indre massage)
 • Lydbade – hvor jeg synger intuitivt til dig for at aflaste dit nervesystem og få dig til at slappe af
 • Sing Along – hvor du synger med mig, så du frisætter de dejlige endorfiner (glædeshormoner)
 • Hjertesange – sange jeg har komponeret for at give dig ro og genskabe balance i krop og sind
 • Bonus – åndedræts-, visualiserings- og energiøvelser
 • Forskning – materiale jeg finder omkring Sang og Sundhed

Flere medlemmer i universet fortæller, at de bruger lydbade mellem 2 møder for at ”rense” hjernen eller når de sidder på vej hjem i bussen efter job. Nogle bruger dem lige inden de skal sove for at få en bedre nattesøvn. Du finder et eksempel på et lydbad ved at klikke her.

Nogle fortæller at humming har stor effekt ift deres sygdom og at de oplever mærkbar positiv effekt af at igangsætte sunde vibrationer i kroppen.

Andre fortæller, at hjertesangene ”rammer dem i hjertet” og hjælper dem i en hektisk hverdag. Du kan lytte til hjertesangen ”Summerday”, hvis du klikker her

Vi er forskellige som mennesker, og derfor er det også forskelligt, hvad der virker bedst for os.

I Annes Univers, kan du logge ind og tage en power pause lige præcis, når du har behov og tid til det. Og hører du til én af dem, der ikke bryder dig om at synge sammen med andre, ja, så kan du synge hjemme i din stue.

Endelig får du adgang til en eksklusiv lukket facebookgruppe. Gruppen giver dig mulighed for at møde ligesindede i et åbent venligt forum. Her kan du søge råd, støtte og motivation. Det er også her, at jeg går live 1 x om måneden med f.eks. humming, fællessang og ind i mellem med en hjertesangskoncert. I gruppens fællesskab, kan du synge for fuld hals uden at andre hører din stemme og stadig få følelsen af, at være sammen med andre.

Pris og dit udbytte

Er du tilmeldt mit nyhedsbrev? Så kan du komme med i Annes Univers for bare kr. 49,00 den første måned. De efterfølgende måneder er prisen kr. 99,00.

Al materialet i Annes Univers kan du downloade og bruge igen og igen, hvor og hvornår det passer dig.

Hver måned udskifter jeg noget af indholdet i universet. D.v.s. at du hver måned får adgang til nyt materiale i form af humming, lydbade, sange eller andet.

I den eksklusive lukkede facebookgruppe kan du møde mig live 1 x om måneden. Her guider jeg dig og inspirerer dig til at få Sang og Sundhed ind i din hverdag.

Er universet ikke for dig, så kan du selvfølgelig melde dig ud til hver en tid.

Er du parat til at forkæle dig selv med et abonnement til Annes Univers, der giver dig ren nydelse og hvor du på bare 5 minutter dagligt gør en forskel for dit velvære? Så klik nedenfor!

Det praktiske

Så snart din betaling er modtaget, får du en mail med din adgangskode og link til Annes Univers. Det er vigtigt, at du gemmer din adgangskode. Med den kan du logge på, hvor og hvornår det passer dig.

Materialet i Annes Univers skiftes løbende ud, så der er aldrig 2 måneder, der er ens. Når vi kommer til en ny måned, modtager du en mail fra mig om, at det nye materiale er klar.

Hver måned får du også en mail om det tidspunkt, hvor jeg går live i den eksklusive facebookgruppe. Tidspunkterne for live sessionerne varierer for at flest muligt skal have mulighed for at deltage. Har du ikke mulighed for at deltage eller er du ikke medlem af Facebook, så fortvivl ikke. Efterfølgende kan du se eller gense live-optagelsen i Annes Univers.

Hvis du kan mærke, at Annes Univers er det rigtige for dig, så vil jeg glæde mig til at byde dig velkommen. Jeg håber, vi ses!

Har du været længerevarende stressramt eller i et alvorligt sygdomsforløb? Så kan du også have glæde af det 7 ugers onlineforløb ”Styrk din Livskraft på bare 7 uger”. Det er et intensivt træningsforløb, med humming, åndedrætsøvelser, sang og lydbade samt små øvelser til, hvordan du holder dig fri af stress og angst. Du finder mere info ved at klikke her!