Sådan får du mere ro, større overskud og glæde i din hverdag

Drømmer du om, at få en mere rolig hverdag, hvor der er plads til ro, nærvær og livsglæde? Hvis “ja”, så er du ikke alene. Hvert år kontakter 500.000 danskere deres læge med symptomer på stress. Endnu har forskere ikke knækket stresskurven. Derfor er det dobbelt vigtigt, at du selv tager ansvar for at passe på dig!

Uanset om du er presset i din hverdag p.g.a. arbejdsrelateret, livsstilsrelateret eller sygdomsrelateret stress, så er der en enkel og virkningsfuld metode, hvorved du kan “tage iltmasken på”, så du får større velvære og balance i din hverdag.

Om metoden i Annes Univers

Babyer og små børn bruger det helt naturligt. Stammefolk har brugt det gennem årtusinder. I Tyskland bruger de det på mange offentlige syngesygehuse – nemlig lyd, stemme og sang.

Hvorfor? Fordi sang bl.a. virker beroligende, aflaster nervesystemet og giver dig kontakt til din krop og et dybt afspændt åndedræt. Oveni de fysiologiske ting, der sker i din krop ved at bruge stemme og sang, så har det også den fantastiske effekt, at det løfter dit humør og modvirker stress og angst.

I Annes Univers hjælper, motiverer og skubber  jeg dig kærligt. Du får adgang til Mp3-filer, hvor jeg synger til dig og din krop for at give dig ro. Du får træningsvideoer, hvor jeg lærer dig små aktive øvelser, som du nemt kan integrere i din hverdag for at få mere energi og større velvære. Husk på, det handler ikke om, hvordan det lyder. Det handler om, hvad lyd, stemme og sang gør godt for dig.

Forskning har vist at sang kan

  • smertelindre og styrke dit immunforsvar
  • frisætte spændinger i både krop og sind
  • styrke dit åndedræt og lungerne
  • minimere stress og angst
  • øge livskraften og livsglæden

Prøv et lydbad

“Jeg tænker tit på, hvor heldig jeg var at møde dig på Slettestrand til Tidslernes selvhjælpskursus. Så mange kunne blive godt hjulpet på kærlig vis af dig. Jeg bruger også dine lydbade og det har helt afgjort en positiv effekt på hele mit system”.
Grethe Michaelsen, medlem af Annes Univers