Er du en travl forretningskvinde, der har svært ved at få privat- og arbejdsliv til at hænge sammen?

Vil du forebygge stress og i stedet fokusere på sundhed med plads til nærvær og balance?

Er du, eller har du været i en sygdomstilstand, hvor du nu vil fokusere på at have “syngende sunde celler”?

Så kan 1-1 sessioner med sangterapi være interessant for dig.

HVAD ER SANGTERAPI?

Sangterapi er en blid, naturlig behandlingsform, der hjælper dig tilbage til balance i krop og sind. Sangterapi består af arbejde med lyd, stemme og sang. Desuden spiller jeg på helende instrumenter. Formålet er at berolige dit nervesystem og give dig en afspænding af kroppen.

Sangterapi er et samarbejde mellem klient og behandler. Som behandler er det mit ansvar at drage omsorg for dig og sørge for, at du føler dig tryg og tilpas i rummet. Jeg skaber den lyd og ressonans, som virker helende for dig. Til det bruger jeg min viden som sanger og sangterapeut. Endvidere trækker jeg på min erfaring som stresscoach.

Allerede efter 1. behandling kan du forvente at opleve en lethed i krop og sind.

Har du en så kraftig blokering mod selv at synge, så løser vi det ved, at jeg udelukkende synger til dig.

”Jeg har lidt stærkt af stress og depression. Men allerede første gang Anne sang og spillede på syngeskålene, fik det mig til at slappe helt af. Jeg tror ikke jeg har været så afslappet i de sidste 10 år. Jeg kan nærmest mærke, hvordan det fysisk får min krop til at komme mere i balance”.
Heidi Mogensen

I en session med sangterapi indgår typisk:

  1.  Samtale
  2. Vejrtræknings-, nynne-, sang- og stemmeøvelser
  3. Sangterapi – hvor jeg spiller og synger til dig og din krop

HVOR?

Sangterapien foregår hos mig i mit behandlerrum på Koglevej 20, 2680 Solrød Strand.

PRIS?

Den første session varer typisk ca. 1 1/2 time og koster kr. 1.200. De efterfølgende behandlinger har en varighed på ca. 1 time. Pris pr. session er her kr. 1.000,00 (beløbet er momsfritaget).

Det varierer fra klient til klient, hvor langt et forløb strækker sig. Dog skal du allerede efter 1. behandling kunne mærke en forskel. Hvis ikke du kan det, så er denne behandlingsform ikke for dig. De fleste af mine klienter får op til 5 behandlinger.

P.t. har jeg et begrænset antal 1-1 klienter. Behandlingen foregår på tirsdage eller torsdage i tidsrummet 9 – 18.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på tlf. 2347 0307 eller mailto: mail@anneryom.dk

“Jeg har bøvlet med min vejrtrækning hele mit voksenliv og forsøgt mange forskellige terapi- og behandlingsformer, men først med dig føler jeg et gennembrud. Dine skønne behandlinger og de øvelser jeg har fået med hjem har tilsammen rykket mig et helt andet sted hen, end hvor jeg var da jeg kom til dig første gang. Jeg er meget taknemmelig.”
Trine Krarup