Har du overvejet, at vi som moderne vestlige mennesker kan have fjernet os fra det værktøj, som naturligt kan hjælpe til afbalancering, egenheling, livskraft og -glæde? Er du nysgerrig på, hvordan de i Tyskland bruger sang på offentlige syngesygehuse?

Dette foredrag vil du finde interessant, hvis du står med en gruppe cancerpatienter, pårørende eller sundhedsfaglige personer som er interesserede i at vide mere om sang som komplementær medicin.

Sangs Helende Kraft

Foredraget er interaktivt. D.v.s. at jeg undervejs inviterer tilhørerne til at deltage i små enkle og sjove øvelser. Fakta er, at lyd, stemme og sang har helende effekt på både krop og sind og dermed ganske enkelt kan fungere som en genvej til det gode sunde liv og åbne op til både livsglæde og livskraft. Netop derfor skal det opleves og ikke kun italesættes.

I løbet af foredraget hører du også om casestories fra Syngesygehuset i Køln, ligesom jeg fortæller om klienthistorier fra mit arbejde i Danmark.

Varighed og pris

Sangens Helende Kraft har en varighed på 1 1/2 time.

Prisen afhænger af transporttid samt antal personer som deltager. Typisk vil en pris for et interaktivt foredrag i Københavns området på en hverdag i dagtimerne for op til 40 personer starte ved kr. 5.000,00 ex transport.

Kontakt mig gerne for at høre nærmere herom på mail@anneryom.dk eller ring på tlf. 23470307