Om Anne

Jeg brænder for, at gøre en forskel for mennesker

Som barn drømte jeg om at hjælpe min mor til at blive rask, eller i hvertfald til at få det bedre (hun var syg med narkolepsi/sovesyge). Jeg levede i konstant angst for, hvornår hun døde og ønskede brændende at jeg kunne finde et mirakelmiddel. Faktisk var det min mor, der opdagede mit talent for sang og sendte mig afsted til sangtræning og kor.

I dag er jeg klar over, at netop sang har en naturlig helende effekt på både krop og på sind, der hjælper til at vi som mennesker får mere balance og større overskud i vanskelige perioder. Sang har fantastiske effekter på helbredet. Så hvorfor ikke bruge det? Jeg har fundet mit mirakelmiddel.

I dag er mit mål er at hjælpe mennesker til at få mere ro, nærvær, overskud og balance i livet. Så de derved får større sundhed i både krop og sind.

Mit arbejde tager udgangspunkt i 3 ting

  1. hvad sker der, når jeg synger for at skabe ro, balance og glæde hos mennesker (koncerter med hjertesang)?
  2. hvad sker der, når den enkelte selv bruger lyd, stemme og sang (webinarer, workshops og kurser)?
  3. Udvikling og salg af adgang til playlister, som den enkelte kan lytte til for at optimere sin tilstand af ro

Når vi er i balance med os selv, kan vi lettere gå igennem vanskelige perioder i livet. Og vi får lettere ved at forbinde os til vores indre kerne.

Med min faglige baggrund som sanger, sangterapeut og stresscoach er jeg et kommunikativt og åbent, empatisk menneske.

Min overbevisning er, at vi, ligesom i Tyskland, bør få sang ind på offentlige hospitaler, både hvor der synges og også hvor patienterne lytter aktivt til beroligende hjertesang for at optimere en helingstilstand.

Vil du hjælpe mig med at sprede budskabet om sangs effekt på sundhed? Så vil jeg være taknemmelig, hvis du vil være min ambassadør og dele mine nyhedsbreve samt videoer på min YouTube kanal med andre, der kunne have gavn og glæde af dem.

Med ønsket om, at du må have syngende sunde celler og være i kontakt med din indre kerne.

Anne