3 timers workshop/webinar – patientforeninger

12.000,00 DKK

Hjælp dine medlemmer til stressforebyggelse og større livskvalitet med en 3 timers workshop. Max 16 deltagere.

Kategori:

Du kan hjælpe dine medlemmer til større livskvalitet

Denne 3 timers workshop, er til dig, der er parat til at hjælpe dine medlemmer til at forebygge stress og få større velvære og livskvalitet ind i hverdagen. Der er plads til max 16 deltagere på en workshop.

Workshoppen foregår i behagelige lokaler, som du stiller til rådighed. Jeg kommer i god tid inden workshoppen og stiller og stemmer mine instrumenter, så vi er klar til at tage imod deltagerne. En 3 timers workshop tager udgangspunkt i teknikkerne fra sangterapi og fra metoderne på syngesygehuse i Tyskland.

Vi arbejder bl.a. med

  • humming – at nynne på én tone for at give krop og organer indre massage
  • hjertesang (sangterapi til en gruppe) – hvor jeg med min stemme lader blide toner afspænde krop og sind
  • åndedræts- og stemmeøvelser – til at øge iltning, og styrke immunforsvar og lunger
  • Sing Along – hvor vi i fællesskab løfter gruppeenergien og livsglæden
  • Gruppedialog – sådan integreres øvelserne i hverdagen

Workshoppen er fyldt med enkle og sjove øvelser. De er nemme at bruge og de kan let integreres i hverdagen efterfølgende. Mange af øvelserne tager kun 5 minutter, når først de er lært.

NB! Prisen er gældende på hverdage i dagtimerne. Vær opmærksom på, at der kan forekomme en merudgift ift weekend, aftenworkshop, transport, transporttid og evt. overnatning alt efter, hvor workshoppen holdes. Dette opkræves på separat faktura.

“Anne er en yderst kompetent sangterapeut og formidler. Tilbagemeldingerne var så positive og livsbekræftende, at vi allerede nu har engageret Anne igen til at afholde kurser for Tidslernes medlemmer”.
Patientforeningen ”Tidslerne
Kursusleder Mia Bluhm