Forløb med 5 sessioner med sangterapi

5.000,00 DKK

5 timers forløb med sangterapi. Du kan booke straks du har betalt. Sessionerne foregår enten i mit studie i Solrød Strand eller online via Zoom. Klippekortet og er gældende 1/2 år fra købsdato.

Kategori:

Hvis du over en længere periode har lidt af stress, eller hvis du skal i gang med en periode i dit liv, der kan være udfordrende for din krop og dit sind, så er det en god idé at købe 5 sessioners sangterapi. Du kan frit bruge sessionerne 1/2 år fra købsdatoen.

Du kan få hjælp til:

  • Afspænding af krop og sind ift stress
  • Værktøjer til at få en bedre nattesøvn
  • Værktøjer til at finde ro i hverdagen
  • Mental og fysisk forberedelse i f.m. f.eks. kemobehandlinger
  • Klarhed på og frisættelse af mentale blokeringer
  • At skabe forbindelse mellem krop-sind-sjæl til større indsigt og klarhed
  • Håndtering af negative stress- og tankemønstre – udvikling af nye positive mønstre

Efterfølgende får du tilsendt en optagelse af sessionen via WeTransfer eller via mail, så du kan bruge sangterapien igen, hvis du får behov.

Når du køber et forløb med 5 x sangterapi, så send mig en mail, hvor du kort beskriver dine ønsker og behov. Så kontakter jeg dig, så vi kan aftale tidspunkt for opstart af forløbet. Du er også velkommen til at ringe til mig på 23470307.

“Det har været et enestående og effektivt forløb i forhold til, hvad jeg ellers har prøvet af behandlinger. Ingen tvivl om at du har en helt særlig indlevelses- og healingsevne. Jeg har bøvlet med min vejrtrækning hele mit voksenliv og forsøgt mange forskellige terapi- og behandlingsformer, men først med dig føler jeg et gennembrud. Dine skønne behandlinger og de øvelser jeg har fået, har tilsammen rykket mig et helt andet sted hen, end hvor jeg var. Jeg er meget taknemmelig.”

Trine Krarup, klient